Μας ρωτάτε σας απαντάμε

Αγαπητοί αναγνώστες, ή μάλλον όχι αναγνώστες αλλά τυχαίοι περαστικοί. Η Λεγεώνα είναι εδώ για να βρίσκετε απαντήσεις στα ηλίθια search που βάζει οποιοσδήποτε και ο γούγλης ή οποιαδήποτε άλλη μηχανή αναζήτησης τον παραπέμπει σε αυτό εδώ το ταπεινό blog.

Ένα από τα πιο ωραία και πρόσφατα searches ήταν αυτό

WTF 

 Δεν έχω ιδέα τι σχέση μπορεί να έχουμε εμείς στην Λεγεώνα με τις νυχτερίδες. Αλλά επειδή μπορεί κάποιος άλλος άτυχος να θέλει να σκοτώσει νυχτερίδες και να το αναζητήσει στο internet. Δίνουμε απάντηση από τώρα.

Λοιπόν… γενικότερα το να σκοτώσεις νυχτερίδα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο. Δεν μπορείς να της δηλητηριάσεις η κάτι τέτοιο, καθώς η νυχτερίδα τρώει έντομα.

Αν η νυχτερίδα έχει μπει στο σπίτι σου, μπορεί να την διώξεις με τον εξής απλό τρόπο. Εντοπίζεις το δωμάτιο στο οποίο είναι η νυχτερίδα. Ανοίγεις κάποιο παράθυρο χωρίς να αφήσεις κάποια άλλη διέξοδο και ανοίγεις τα φωτά χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη παρουσία μέσα. Τόσο απλό, η νυχτερίδα θα θέλει να φύγει θα αισθανθεί την ροή του αέρα και την ξεφορτώθηκες.

Αν πάλι στην περιοχή που μένεις υπάρχουν πολλές νυχτερίδες (αγαπητέ αναγνώστη από τα Καρπάθια). Το μόνο που μπορεί να ενοχλήσει την νυχτερίδα αρκετά για να την αποτρέψει από το να μπει κάπου είναι η ναφθαλίνη. Σε μεγάλες ποσότητες όμως…

Advertisements

1 Comment

Filed under Ειναι τρελοι αυτοι οι...

One response to “Μας ρωτάτε σας απαντάμε

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ

    pos mboro na pao stin australia gia doylia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s