Μάνα φεύγω πάω Αυστραλία για… δουλειά

Για κάποιους -σαν και εμένα- οι ημέρες της μετανάστευσης στην Αυστραλία δεν τελείωσαν. Αποφάσισα να φύγω και να πάω στα ξένα όχι γιατί δεν έχω δουλειά εδώ, αλλά γιατί αυτή η δουλειά που βρήκα ΓΑΜΑΕΙ…

Η τλεια θση εργασίας

Ορίστε και η εξήγηση από το www.cosmo.gr

Νέες -και ενδιαφέρουσες- θέσεις εργασίας ανοίγουν στην Αυστραλία καθώς εταιρεία παραγωγής και πώλησης προφυλακτικών αναζητά δοκιμαστές για τα προϊόντα της.  Οι υπεύθυνοι της εταιρείας περιγράφουν την συγκεκριμένη δουλειά ως την καλύτερη θέση εργασίας στον κόσμο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Η εταιρεία προφυλακτικών Durex έχει βγάλει και μια πρωτότυπη αγγελία για την εύρεση των δοκιμαστών. «Έχεις ότι χρειάζεται για να γίνεις επίσημος δοκιμαστής προφυλακτικών;» αναφέρει το σλόγκαν που προβάλλεται δίπλα από την φωτογραφία μιας εξαιρετικά όμορφης νέας ντυμένης νοσοκόμας.  Οι δοκιμαστές δεν θα πληρωθούν για την εργασία τους θα παραλάβουν όμως δωρεάν πακέτα των προϊόντων της Durex και ένας τυχερός θα κερδίσει 1.000 δολάρια.  

Υπάρχει, όμως, και ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο θα ήθελε κάποιος να επιλέξει την συγκεκριμένη θέση εργασίας. «Με αυτή τη δουλειά στο βιογραφικό σου, θα έχεις μια καλή ευκαιρία να καυχιέσαι στους φίλους σου για τα “προσόντα” που διαθέτεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής marketing της Durex.

 

Έφυγααααα…. τα λέμε….

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ειναι τρελοι αυτοι οι...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s