Kafrus Maximus II:Η επιστροφή των καμμένων

2 και 13 ,Παρασκευή ξημερώματα όλα βαίνουν όμορφα και ωραία , όταν ξαφνικά ένα τηλεφώνημα διαταράσσει την επαφή μου με την νιρβάνα (όχι εκείνη με τα κομμάτια σοκολάτας την άλλη) .

Μόνο δύο είδη ανθρώπων θα μπορούσαν να πάρουν τηλέφωνο στις 2 η ώρα και ο ένας είναι ήδη νεκρός ,οπότε απομένει μόνο ο pseutusmegistus . Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν εμφανώς ακατάλληλη δια ανηλίκους

Όσα θ�λατε να μάθετε για το ψάρεμα και ντρεπόσασταν να ρωτήσετε

αν και στο χωριό μου το λέμε ξεχέσιμο . Προσπάθησα να απαντήσω συγκαταβατικά στις απόψεις του και να τον καθησυχάσω ότι μέχρι να φέξει θα έχω γράψει κάτι .

το όπλο του εγκλήματος

Μετά απο ένα μισάωρο υβριστικών και απειλητικών εκφράσεων όπως μόνο ο pseutus , μπορεί να παράγει το τηλέφωνο έκλεισε . Και εγώ στεκόμουν εκεί να προσπαθώ να σκεφτώ τι εννοούσε με τις εκφράσεις : που να ναυαγήσεις σε ερημικό νησί και να έχεις μονάχα dvd του Σεφερλή, που να μπείς σε fame story . Ειλικρινά κανένα απο τα δύο προηγούμενα δεν με πείραξε ίσως επειδή ήταν εξαιρετικά σοφιστικέ και καλλιεργημένα για να τα καταλάβω. Ναι ο pseutus είναι καλλιεργημένος τύπος ,αφού στην χέστρα του έχει πάντα ένα αντίγραφο απο το βιβλίο του αλμπέρ καμύ “ο ξένος” (μην ρωτήσετε πώς το ξέρω) .Αυτό το οποίο με όχλησε όμως ήταν η έκφραση ότι είμαι τόσο φερέγγυος στις υποσχέσεις μου όσο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε προεκλογική εκστρατεία .

Εντάξει πρόεδρε ,τα παιδάκια είναι καλοψημ�να όπως θ�λατε

Έτσι κάθομαι αυτή την στιγμή μπροστά απο τον υπολογιστή μου και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι για να γράψω . Το θέμα όμως είναι το τι να γράψω ,για ποιό πράγμα μπορώ να γράψω και να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε εκτός απο τον pseutus και τις μανάδες μας που διαβάζουν τα blogs απο την δουλειά (πώς νομίζετε ότι ανεβαίνει το blog count;) .

Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πάντα κάτι αστείο μεγάλε

Είμαι 27 στα 28 ,με οικεία 1000 αστέρων χωρίς να υπολογίζω τους γαλαξίες και τα πλανητικά συστήματα , δίχως χρήματα πέρα απο 2 χιλιάρικα στην τσέπη 2,5 με τα ψιλά (εννοούμε σε τατζικιστανά δηνάρια έτσι μην παρεξηγιόμαστε) και η μοναδική σταθερή μου σχέση απο τότε που με θυμάμαι είναι με την φραπεδιέρα μου .Η οποία να σημειώσω ότι λειτουργεί με χειρωνακτική δύναμη ( όπως μου είχε πεί και ένας φιλόσοφος καφετζής ,άλλοι χτυπάνε μαλακία εγώ χτυπάω φραπέδες) .

Kafrus Maximus Meta Sovrakus

Οπότε τι απομένει να γράψω; Για την πολιτική κατάσταση στο Αζερμπαϊτζάν ή τις φυσικές επιπτώσεις του φαινομένου του θερμοκηπίου σαν να είναι το blog , ένα κακέκτυπο του cosmopolitan και εσείς οι 2 αναγνώστες μας ,χαζές απομιμήσεις της Bridget Jones ; Ή να γράψω και εγώ για άδικους χαμούς και αλμπάνηδες ; Απλά αρνούμε ,το να γράψω για τέτοια πράγματα είναι σαν να κάνουμε τηλεμαραθώνιο για την ανέγερση ενός νοσοκομείου ,απλά ηλίθιο γιατί δυιλίζουμε τον κώνωπα ,και τον ξάδελφο του τον μύγα, για κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο .

Κώνωψ ο ενοχλητικός

Απο την άλλη μεριά ,όντας στο χαμηλότερο σημείο της αυτοπεποίθησης μου και απο την στιγμή που μάλλον θα έχει καταγράψει την συνομιλία μας και άρα μπορεί να με εκβιάσει ,θα γράψω κάτι πρίν να χαράξει το υπόσχομαι pseutus στο υπόσχομαι.

Υ.Γ Ορισμένες λέξεις έχουν μπεί σε bold μήπως και στραβωθεί κανένας αναγνώστης και κατευθυνθεί πρός τα εδώ ωθούμενος απο αυτές της λέξεις . -Λογοκρίθηκε απο την σύνταξη .

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ιστοριες Αθηναίκης τρελας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s