Η ΒΙΒΛΟΣ

Ο Πολεμιστής του Φωτός του Παύλου Κούνελου version 1.2

1.Ο πολεμιστής του φωτός δεν κατουράει σε οικοδομές ,παρκαρισμένα φορτηγάκια και γενικότερα μέρη κάλυψης-απόκρυψης. Αν κατουρήσει, θα κατουρήσει πίσω απο καμμία Lexus, γιατί μόνο αυτή ταιριάζει με το image του ,και ακόμα και αν το κάνει θα λάβει την επιβαλλόμενη απο το savoir vivre στάση

2.Ο πολεμιστής του φωτός σηκώνει το καπάκι της τουαλέτας ,πριν κατουρήσει .Μην ρωτήσετε γιατί είναι ένα άπο τα μεγάλα μυστήρια του σύμπαντος .

3.Ο πολεμιστής του φωτός δεν προσφωνεί την αγαπημένη του “λαχανοντολμαδάκι μου,μπουρεκάκι μου ,μισελέν-ακι μου , λουκουμάκι μου” και γενικά οτιδήποτε μπορεί να υπονοήσει σε οποιαδήποτε διάσταση και διανόηση ότι έχει πάρει έστω και μισό γραμμάριο τα τελευταία 10 χρόνια .

4.Ο πολεμιστής του φωτός, κάθε 15 μέρες ανάβει κεράκι στον Άγιο Βαρδούπιο τον blogοφόρο, προστάτη των blogs και των συγγραφέων αυτών. Γιατί είναι καλός χριστιανός και τρίτος από δεξιά ψάλτης .

5.Ο πολεμιστής του φωτός δεν πίνει φραπέ με γάλα, αλλά freddoccino φράουλα με σιρόπι τσουκνίδας γαρνιρισμένο με μούσμουλα γιατί έτσι κάναν εις τας Ευρώπας .

6.Ο πολεμιστής του φωτός έχει σπουδάσει εις το HesPsilaKiAgnanteue University με βαθμό Άριστα γιατί ήταν η νέα μεγάλη ελπίδα στον χώρο των Financial and Banking and Economics and Coffee Making Studies.

7.Ο πολεμιστής του φωτός εργάζεται ώς aeifer manager (εκ του Άει φέρ καφέ να πιούμε) σε μεγάλη πολυεθνική στην οποία ανέρχεται τάχιστα σε θέσεις υπευθυνότητας, όπως Υπεύθυνος Υγειονομικής Ασφάλειας και Information Distribution Manager (στην Ελλάδα τους λέμε ρουφιάνους)

8.Ο πολεμιστής του φωτός κυκλοφορεί με αμάξια πολυτελείας όχι για να τονίσει το εγώ του ,αλλά για να αποδείξει ότι είναι καλύτερος απο την πλέμπα ,τον λαουτζίκο, τους άλλους βρε αδελφέ (το ότι ξεχρεώνει το αμάξι για τις επόμενες τρεις μετενσαρκώσεις του σε σκουλήκι κάμπια και κοπριά, είναι άλλη ιστορία)

9.Ο πολεμιστής του φωτός ξέρει γαλλικά, πιάνο, μπαλέτο και η θεία του η χορεύτρια είναι τρίτη ξαδέλφη της θείας της ανιψιάς του μπατζανάκη του παππού του Βarishnikof (άρα έχει και μία άλφα καταγωγή δεν μπορείς να πεις αγαπητέ αναγνώστη πώς λέγαμε παλιά πολύ παλιά, κόρη ναυάρχου;)

10.Ο πολεμιστής του φωτός έχει εμπεριστατωμένη άποψη από την πολιτική κατάσταση στον Λίβανο μέχρι την διάσωση του Ταζμανιανού μπιζελιού από τους εξαγριωμένους αυτόχθονες που εισάγονται στην πολιτισμένη κοινωνία των McDonalds το 2006 .Γιατί άλλωστε διαβάζει τόσα life-style περιοδικά;

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s